ΒΑΖΕΛΟΣ: Γενικό κράξιμο σε Αλαφούζο Αναστασίου και παίχτες στη Λεωφόρο

0


Φωνές κατά του Γιάννη Αναστασίου με τη λήξη του αγώνα από οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά τα έβαλαν και με τους παίκτες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, γεγονός που- σε συνδυασμό με τη νέα μέτρια εμφάνιση σε ντέρμπι- έφερε ακόμα μία έκρηξη οπαδών του τριφυλλιού κατά του Γιάννη Αναστασίου. Κατά την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τον αγωνιστικό χώρο, μερίδα φίλων της ομάδας τον αποδοκίμασε έντονα, ζητώντας του παράλληλα να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Πέρα από τον Γιάννη Αναστασίου τα άκουσαν και οι παίκτες της ομάδας, καθώς στα τελευταία λεπτά ακούστηκε το σύνθημα "βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα @#$#$$@$". Ήταν το διάστημα κατά το οποίο η ΑΕΚ έδειξε πιο έντονη επιθετική δραστηριότητα, με το τριφύλλι να βρίσκεται σε ρόλο αμυνόμενου.

Μπορεί εκείνοι που τα "ακούν" από το καλοκαίρι και μετά για την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού να είναι ο Γιάννης Αναστασίου και οι παίκτες του, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιάννη Αλαφούζου να μπει στο στόχαστρο των φίλων των πρασίνων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ το οποίο τελείωσε ισόπαλο 0-0, άκουσε αποδοκιμασίες από τους οργανωμένους.

Για την ακρίβεια αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς αντιπροσωπεία των οργανωμένων, αποτελούμενη από πέντε άτομα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και όταν είδαν τον Αλαφούζο τον πλησίασαν και τον σταμάτησαν στο χώρο του κέντρου του γηπέδου ζητώντας εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας.

Το όλο σκηνικό κράτησε δύο με τρία λεπτά με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι όλη την ώρα δίπλα στον πρόεδρο των πράσινων ο οποίος συνέχισε μετά την συνομιλία με τους πράσινους οπαδούς προς τα αποδυτήρια του τριφυλλιού.
Την ίδια ώρα από τους οργανωμένους οπαδούς της Θύρας 13 που είχαν παραμείνει στο γήπεδο ακούστηκε για πρώτη φορά σύνθημα κατά του Γιάννη Αλαφούζου ζητώντας και από αυτόν να αποχωρήσει. Μεταξύ άλλων ακούστηκε και το σύνθημα: "Πο@@ο, πο@@ο Αλαφούζο, πο@@ο!". Ένα σύνθημα που ακούστηκε τρεις-τέσσερις φορές χωρίς το όλο σκηνικό να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δείτε τι έγινε στο video του Sport24.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΖΕΛΟΣ: Γενικό κράξιμο σε Αλαφούζο Αναστασίου και παίχτες στη Λεωφόρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator