ΒΙΝΤΕΟ: Διαλόγοι - σοκ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτη!

0


Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ότι δεχόταν απειλές από πρόσωπα που συνδέονται με τρομοκράτες και μετέχουν στα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός, μάλιστα, όπως μεταδίδει το Mega φέρεται να έχει κατονομάσει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που διαπραγματεύονταν με τους φυλακισμένους τρομοκράτες, ενώ το πρωί παρέδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που πιστοποιούν τα λεγόμενά του.

Σε μια από αυτές τις συνομιλίες, όπως υποστηρίζει το Mega, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με ηγετικό μέλος των “Πυρήνων της Φωτιάς” που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του  υποσχέσεις:

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνατε ακόμα.

Σε άλλη συνομιλία που γίνεται μετά από μερικές ημέρες, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία επικαλείται ως “εμπόδιο” τον “υπερυπουργό”, μια σαφή αναφορά στον Γιάννη Πανούση:

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχει και ο “υπερυπουργός”, και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε που του είχαμε βάλει τη βόμβα…

Σε άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των “Πυρήνων της Φωτιάς” λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ:

Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!

Πρόκειται για μέρος από συνομιλίες που υπάρχουν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου.

Στο θέμα των συνομιλιών αναφέρεται και ο ΣΚΑΪ, που επικαλούμενος δικές του πληροφορίες παραθέτει τον ίδιο διάλογο μεταξύ του φερόμενου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και του μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Διαλόγοι - σοκ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator