Ο Θάνος Τζήμερος ομιλητής στο Βρετανικό Κοινοβούλιο

0Μετά από πρόσκληση του κυβερνητικού κόμματος των Conservatives, ο Θάνος Τζήμερος θα είναι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο Βρετανικό Κοινοβούλιο (Portcullis House, 7:00 μ.μ.) με θέμα την Ελληνική Κρίση.

Εισηγητής θα είναι το κυβερνητικό μέλος του κοινοβουλίου, David Burrowes.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Εργασίας και Συντάξεων της Μεγ. Βρετανίας (και πρώην πρόεδρος των Conservatives), Iain Duncan Smith.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θάνος Τζήμερος ομιλητής στο Βρετανικό Κοινοβούλιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator