Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λεωνίδας Τσορτανίδης

0


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας της κλάσης TECHNO 293, που διεξήχθη στο Κάλιαρι, στην κατηγορία U15.

Ο Τσορτανίδης στις 12 ιστιοδρομίες και σε σύνολο 43 σκαφών, κατέλαβε τις εξής θέσεις: 22η, 2η, 2η, 6η, 5η, 4η, 1η, 4η, 1η, 3η, 1η, 1η.

Με 26 β.π. πήρε την 1η θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Γάλλο Γ. Πουλιγκέν με 36 β.π. και στη τρίτη τον επίσης Γάλλο Φ. Πιανατσά με 41 β.π.

Ο Λεωνίδας Τσορτανίδης μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου δήλωσε: «Πέρσι αγωνίστηκα στο παγκόσμιο της Γαλλίας χωρίς τον προπονητή μου και τερμάτισα 5ος. Φέτος με το Γιώργο το Φράγκο δίπλα μου, ανεβήκαμε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Πίστεψα σε αυτή τη νίκη και την πέτυχα. Ευχαριστώ τον Όμιλό μου ,τον προπονητή μου και την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου».

Εξαιρετική όμως, ήταν και η εμφάνιση του Χαράλαμπου Κόγια, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση με 52 β.π., ενώ ο Πέτρος Τσορτανίδης ήταν 8ος με 103 β.π. Στον αργυρό στολίσκο ο Ε. Μανιαδάκης ήταν 1ος με 116 β.π. και ο Σ.Ε. Τζοτζολάκης 3ος με 121 β.π.

Στην κατηγορία U17, στον χρυσό στολίσκο των 56 σκαφών ο Κ. Τρανταφύλλου τερμάτισε 40ος και ο Κ. Αστράπελλος 41ος. Στα κορίτσια U 17 πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ε. Διβάρη, η οποία μεταξύ 50 σκαφών κατέλαβε την 4η θέση με 58 β.π., ενώ η Α. Καραντινού την 19η με 193 β.π.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΟ ΑΝΔΡΟΥ

Δημήτρης Γιαχανατζής
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λεωνίδας Τσορτανίδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator