Η εισαγγελία καλεί Ψυχάρη

0


Καλείται για κατάθεση, ο Σταύρος Ψυχάρης, από τους οικονομικούς εισαγγελείς εκ μέρους του ΔΟΛ, στις 12 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια, θα καταθέσουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες καναλιών.

Ο Σταύρος Ψυχάρης πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ως ύποπτος για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με τα δάνεια που έλαβε ο ΔΟΛ από το σύνολο των συστημικών τραπεζών.

Ο οικονομικός εισαγγελέας, στου οποίου τα χέρια βρίσκεται προς εξέταση ο φάκελος με τα δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, διερευνά το κατά πόσο τεκμηριώνεται ποινικά αξιόποινη συμπεριφορά.

Στα χέρια του οικονομικού εισαγγελέα είναι διαθέσιμος ολόκληρος ο φάκελος με τα υπέρογκα τραπεζικά δάνεια των ΜΜΕ.

Λίγες εβδομάδες πριν, σε ρεπορτάζ της η Εφημερίδα των Συντακτών , είχε αποκαλύψει ότι οι επιχειρήσεις των ΜΜΕ είναι φορτωμένες με δάνεια που υπερβαίνουν τα 808 εκατ. ευρώ στις 4 συστημικές τράπεζες δημοσίευσε αναλυτικά στοιχεία για το ποιες τράπεζες έχουν χορηγήσει δάνεια σε τηλεοπτικές εταιρείες και εκδοτικές επιχειρήσεις.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είχε επισημανθεί ότι: «Τα περισσότερα δάνεια σε ΜΜΕ έχει δώσει η Εθνική Τράπεζα (356.911.129 ευρώ) και ακολουθεί η Alpha Bank (246.502.075 ευρώ).

Ακόμη υποστήριζαν ότι: «Από τους μιντιακούς ομίλους, ο πλέον υπερδανεισμένος είναι ο ΔΟΛ (ιδιοκτησίας Σταύρου Ψυχάρη), που συνολικά οφείλει και στα τέσσερα πιστωτικά ιδρύματα περισσότερα από 197 εκατ. ευρώ!»

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η εισαγγελία καλεί Ψυχάρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator