Αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι Νατοϊκοί το έκαναν οι Ρώσοι…Βαρυσήμαντη δήλωση υπέρ της Ελλάδος για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο!

0


Αυτό που χρόνια τώρα αρνούνται να το κάνουν οι Νατοϊκοί φίλοι και Σύμμαχοί μας το έκαναν με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Έλληνα ομόλογό του Ν.Κοτζιά όταν ο τελευταίος του διαβίβασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Ρώσου Χειριστού του Μαχητικού SU-24!

O Ρώσος Υπουργός έκανε λόγο οτι η Ελλάδα είναι η μόνη Χώρα που καταλαβαίνει το Προβοκατόρικο και Σκοτεινό Ρόλο της Τουρκίας που καθημερινά και για πολλά χρόνια δέχεται τις Προκλητικές Τουρκικές Παραβιάσεις με Οπλισμένα Μαχητικά και Οπλισμένα Πολεμικά Σκάφη!

Η Βαρυσήμαντη αυτή Δήλωση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους συμμάχους μας που αν και έχουν εικόνα από τις Καθημερινές Παραβιάσεις και υπερπτήσεις Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών, δεν έκαναν ποτέ δήλωση ,έστω ότι έχουμε δίκιο…αντίθετα πάντα συνιστούσαν αυτοσυγκράτηση αν γνώριζαν από πρώτο χέρι ποιοι και πότε προκαλούν !

Τώρα μένει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στην Διπλωματία μας να εκμεταλλευτούμε την Θετικότατη δήλωση του Ρώσου Υπουργού ,που μιλάει πάντα εκ μέρους του Προέδρου Πούτιν!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι Νατοϊκοί το έκαναν οι Ρώσοι…Βαρυσήμαντη δήλωση υπέρ της Ελλάδος για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator