Κοτζιάς σε Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου !!!

0


Με ένα έντονο επεισόδιο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας στη Βουλή. Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ο υπουργός Εξωτερικών και η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αμφισβήτησε στοιχεία από το βιογραφικό του κ. Κοτζιά. Ο υπουργός σήκωσε το γάντι και απάντησε στις κατηγορίες μιλώντας για απωθημένο έρωτα.

Ειδικότερα, η πρώην υπουργός αμφισβήτησε ότι έχει υπάρξει καθηγητής στα πανεπιστημία του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης με τον Νίκο Κοτζιά να απαντά ότι παραμένει καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πειραιά (σε αναστολή) και ότι στα Ιδρύματα του εξωτερικού έχει διδάξει με διαφορετικό αντικείμενο.

«Οι κύριοι που υπερασπίζετε και οι οποίοι με ύβρεις λένε ότι τάχα δεν δίδασκα στα πανεπιστήμια λέγεται ότι είναι άνθρωποι της οικογένειάς σας. Δεν πρόκειται να απαντήσω σε στιλ ανακρίσεων. Οι άνθρωποί σας μου έχουν πει πιο σκληρά πράγματα. Το επόμενο στάδιο θα είναι αθλιότητες για την προσωπική μου ζωή. Αυτοί καταδικάστηκαν από το δικαστήριο το 2013. Τις τελεσίδικα καταδικασμένες συκοφαντίες τους τις αναπαράγεται και τις υιοθετείτε» είπε ο υπουργός.

Εγώ θέλω να μου πείτε αν είστε καθηγητής στο Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ναι ή όχι;» επανήλθε η Ντόρα Μπακογιάννη, για να της απαντήσει ο υπουργός: "Έχετε απωθημένο έρωτα με εμένα η κ. Μπακογιάννη. Πιο δύσκολα από το να επιλέγει κανείς φίλους, είναι να επιλέγει εχθρούς. Δεν θα σας επιλέξω για εχθρό κυρία Ντόρα μου".

Επί της επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία, ο υπουργός Εξωτερικών, επανήλθε στο θέμα των δημοσιευμάτων: «Γίνεται αξιολόγηση της επίσκεψης Τσίπρα στην Άγκυρα με βάση δημοσιεύματα. Αν φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε κριτική μόνο με βάση όσα γράφουν οι εφημερίδες, κάπου θα έχουμε πρόβλημα». Σχετικά με το τι λέγεται και δε βγαίνει δημοσίως είπε ότι δύο ώρες συζητήσεις του κ. Τσίπρα δε βγήκαν στη δημοσιότητα. Πρόσθεσε ακόμη, ότι διμερείς συζητήσεις για το προσφυγικό είχαν πρώτα η Γερμανία με την Τουρκία σε αυτό το επίπεδο και πως και η Ελλάδα πρέπει να έχει. «Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν μπορούν να εμφανίζονται ως τρίτοι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Οφείλουν να προασπίζονται και να προωθούν και τα δικά μας εθνικά συμφέροντα».

Στο ίδιο κλίμα αναφέρθηκε και στη δική του επίσκεψη στο Ιράν: «Δεν είναι η Ελλάδα η χώρα που έχει ειδικές σχέσεις χιλιάδων ετών με το Ιράν;», ενώ πρόσθεσε πως «αυτό σημαίνει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, να έχουμε σχέση με όλους αλλά όχι με αυτούς που μας λένε εμάς να έχουμε». Για το θέμα των κοινών περιπολιών στο Αιγαίο, επεσήμανε πως «όσοι το έθεσαν π.χ. ο κ. Γιούνκερ, μας ζήτησαν συγγνώμη και δεν έχει λόγο το ελληνικό κοινοβούλιο να επανέρχεται».

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοτζιάς σε Ντόρα: Έχεις απωθημένο έρωτα μαζί μου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator