Συγκλονιστικό βίντεο από το μακελειό στο Παρίσι: Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ πυροβολεί θαμώνες εστιατορίου

0


Ένα βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τον καταζητούμενο από τις Αρχές, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, να πυροβολεί και να δολοφονεί εν ψυχρώ τους θαμώνες ενός εκ των εστιατορίων που δέχθηκαν επίθεση την περασμένη Παρασκευή.

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ενός εκ των εστιατορίων που δέχθηκαν επίθεση την περασμένη Παρασκευή και καταγράφει καρέ καρέ την επίθεση του καταζητούμενου από τις Αρχές μακελάρη, Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Daily Mail και δείχνει τον τρομοκράτη να πυροβολεί αδιακρίτως με ένα καλάσνικοφ τους ανυποψίαστους θαμώνες έξω από το εστιατόριο.

Επικρατεί πανικός με πολλούς από αυτούς να αρχίζουν να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση, την ώρα που άλλοι πέφτουν στο έδαφος προκειμένου να προστατευθούν από τις σφαίρες, που πέφτουν βροχή.

Αρκετοί πελάτες και υπάλληλοι χρησιμοποιούν τα τραπέζια και τις καρέκλες για να προστατευθούν, ενώ άλλοι βρίσκουν καταφύγιο στο εσωτερικό του καταστήματος και στο υπόγειο.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον τρομοκράτη να πλησιάζει τη βιτρίνα του καταστήματος και την ώρα που εντοπίζει μια γυναίκα στο πεζοδρόμιο, την πλησιάζει και χωρίς να διστάσει σηκώνει το Καλάσνικοφ και ετοιμάζεται να την πυροβολήσει εξ επαφής, δίνοντάς της τη χαριστική βολή στο κεφάλι. Για καλή της τύχη το όπλο μπλοκάρει και η γυναίκα γλυτώνει την εν ψυχρώ εκτέλεση, με τον τρομοκράτη να συνεχίζει τους πυροβολισμούς.

Έξω από το συγκεκριμένο εστιατόριο εντοπίστηκαν περισσότερες από 30 σφαίρες με την ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας να υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν είναι άλλος από τον καταζητούμενο Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Συνολικά, εκτιμάται ότι, στο συγκεκριμένο εστιατόριο έπεσαν περισσότερες από 30 σφαίρες με τη βρετανική εφημερίδα να υποστηρίζει ότι ο εν ψυχρώ εκτελεστής που εικονίζεται στα βίντεο είναι ο καταζητούμενος Σαλάχ Αμπντεσλάμ.


(Πηγή: Dailymail)
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγκλονιστικό βίντεο από το μακελειό στο Παρίσι: Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ πυροβολεί θαμώνες εστιατορίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator