Παγκόσμιο σοκ από τη νέα θηριωδία του ΙΚ: Τζιχαντιστές εκτελούν 200 παιδιά (video)

0


Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα πλάνα από τη νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών, οι οποίοι ξεπερνώντας κάθε όριο, έφθασαν στο σημείο να οργανώσουν την εκτέλεση 200 παιδιών από τη Συρία ως αντίποινα για τους βομβαρδισμούς θέσεών τους.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ακτιβιστές στην Υεμένη, που αντιτίθενται στη δράση των τζιχαντιστών, είναι τόσο σκληρό που έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή.

Τα πλάνα δείχνουναθώα παιδάκια παρατεταγμένα στη σειρά με τα πρόσωπα στο έδαφος, όπως τους έχουν διατάξει οι τζιχαντιστές, να περιμένουν το θάνατο.

Στη συνέχεια, ανοίγουν πυρ με τα αυτόματα, σκοτώνοντας όσα παιδιά βρίσκονται στο χώμα...

Αν και προς το παρόν δεν έχει επαληθευτεί η γνησιότητα του βίντεο, ωστόσο έχει προκαλέσει κύμα οργής από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο.newsbomb.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παγκόσμιο σοκ από τη νέα θηριωδία του ΙΚ: Τζιχαντιστές εκτελούν 200 παιδιά (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator