Ατάκα… έπος από Λεβέντη! (video)

0Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως θέλουν να του δώσουν το γραφείο του «γκαντέμη» Μητσοτάκη!

Μπορεί να εκλέχθηκε και να βρέθηκε στη Βουλή, ωστόσο ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει σταθερό γραφείο και το χειρότερο από όλα, σύμφωνα με τον  ίδιο είναι το γεγονός πως θέλουν να του δώσουν το γραφείο του… γκαντέμη Μητσοτάκη!

«Άστο πάλι αυτό, θέλουνε να με βάλουν σε ένα του Μητσοτάκη, του γκαντέμη! Μου δώσανε πρόχειρα του Μητσοτάκη...». Δείτε το επικό βίντεο!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ατάκα… έπος από Λεβέντη! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator