Ο Αλέφαντος λύνει το μεταναστευτικό - Βάλε ρε Ομπάμα ένα Υπερωκεάνιο (video)

0Λύση για όλα έχει ο Νίκος Αλέφαντος. Και για το μεταναστευτικό! Απλά ζήτησε και τη συνδρομή του Μπαράκ Ομπάμα!

Τον έχουμε δει να τοποθετείται για ποδόσφαιρο. Λογικό, γιατί το γνωρίζει το αντικείμενο άσχετα αν τον «τρώει» ο παρορμητισμός του. Τον έχουμε δει να ζητάει… ντιμπέι. Τώρα, ο Νίκος Αλέφαντος προτείνει τη λύση για το μεταναστευτικό. Σε λιγότερο από δυο λεπτά ο κυρ Νίκος «καθάρισε» με το θέμα, αρκεί να κινητοποιηθεί κι ο Ομπάμα!

Απλά δείτε το απολαυστικό βίντεο…

...βάλε ρε Ομπάμα ένα Υπερωκεάνιο...05/10/15
Posted by Νίκος Αλέφαντος on Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αλέφαντος λύνει το μεταναστευτικό - Βάλε ρε Ομπάμα ένα Υπερωκεάνιο (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator