Όταν οι Sabaton τα είπαν ...όλα για την 28η Οκτωβρίου 1940 (ΒΙΝΤΕΟ)

0Οι Sabaton είναι ένα συγκρότημα μουσικής heavy metal, που ιδρύθηκε το 1999 στο Falun (Σουηδία). Τα μέλη του συγκροτήματος ονομάζονταν αρχικά Aeon (Αιών).

Ένα τραγούδι από το Σουηδικό συγκρότημα (μουσικής heavy metal) Sabaton, αναφέρεται στον αγώνα της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού πολέμου το 1940.
Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να διαβάσετε την μετάφραση των στίχων ακούγοντας ένα τραγούδι που δεν έχει γραφτεί από Έλληνες και όμως καθηλώνει!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όταν οι Sabaton τα είπαν ...όλα για την 28η Οκτωβρίου 1940 (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator