Εικόνες φρίκης από το δημοτικό κυνοκομείο του Βόλου (pics-video)

0


Στις 7/10/2015 μέλη του σωματείου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» με παρουσία της εκπροσώπου τους στην πενταμελή επιτροπή διαχείρισης του προγράμματος αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλου, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό επιτόπιο έλεγχο στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην περιοχή Γλαφυρές στο Βόλο. Η πόρτα του καταφυγίου ήταν ανοιχτή, ζώα βρίσκονταν μέσα και έξω από το χώρο και παρόντα ήταν δύο άτομα εκ των οποίων το ένα ήταν υπάλληλος του καταφυγίου. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη υποσιτισμένων σκυλιών και ένα νεκρό σκυλί με σκουλήκια και μύγες πάνω του και έντονη μυρωδιά. Ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Βόλου για την άθλια κατάσταση των ζώων. Επίσης, η περισυλλογή αδέσποτων ζώων που πραγματοποιείται γίνεται αδιάκριτα και χωρίς προϋποθέσεις. Δυστυχώς πάλι επαναλαμβάνουμε πράγματα που έχουμε θίξει και σε προηγούμενες χρονικές περιόδους και δεν εισακουστήκαμε. Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων και την άμεση προστασία των ζώων.
  
ΔΣ Σωματείου                                                                                     ΔΣ Σωματείου
«Φιλοζωική Ομάδα Βόλου»                                                       «Κόσμος και Φύση»
  
Στοιχεία επικοινωνίας:
«Φιλοζωική Ομάδα Βόλου»

«Κόσμος και Φύση»
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εικόνες φρίκης από το δημοτικό κυνοκομείο του Βόλου (pics-video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator