Κοτζιά, oύτε να το σκέφτεσαι πως θα στείλουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν τον Aσαντ, για να υπερασπιστούμε τον Ερντογάν!

0



Τα ρώσικα μαχητικά κυριαρχούν στους ουρανούς της Αδέσποτης κι Αδούλωτης Συρίας... ελήφθη;
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Συνεδρίασε το Συμβούλιο του ΝΑΤΟ, με αιτιολογία την "παραβίαση" του τουρκικού εναέριου χώρου από ρωσικά μαχητικά που εκτελούν αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Συρία, μετά από αίτημα της νόμιμης κι εκλεγμένης ηγεσίας αυτής της χώρας.

Η Τουρκία, η χώρα που παραβιάζει συνεχώς κι αδιάλειπτα τον Ελληνικό Εθνικό εναέριο χώρο και είναι τρομοκρατική δύναμη κατοχής του 40% της Κύπρου, χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ζητάει τη συνδρομή (sic!) ολόκληρης της ΝΑΤΟϊκής Συμμαχίας, των φονιάδων των λαών, ώστε να αντιμετωπίσει τα ρωσικά μαχητικά (sic!).

Τα παπαγαλάκια του Κοτζιά, του πιο νεοταξίτη υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Ροδόπης (αυτό έχει επισημανθεί και από τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη...

Ροδόπη και η σιωπή της παρέας του Αλέξη, προβληματίζει...), μιλούν -όπως στη Ροδόπη για την ηθική της αριστεράς να μην αλλάξει τη σερά εκλογιμότητας στη Ροδόπη, λες και δεν έκανε αλλαγές για να βολέψει τους Σπίρτζηδες κι άλλους υπουργούς- για συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας στη "Συμμαχία".

Αυτό σημαίνει... να στείλει ελληνόπουλα να πολεμήσουν εναντίον της Συρίας, για τη χάρη του σουλτάνου Ερντογάν.

Αρκετά Κοτζιά!

Αρκετά με τους νεοναζί της Ουκρανίας που έφερες σε ελληνικά νοσοκομεία...

Αρκετά με τους χορούς σου, αγκαζέ με τους φονιάδες...

Αρκετά για τις συνομιλίες σου και συμφωνίες σου, για διζωνική στην Κύπρο...

Αρκετά με την αναγνώριση του Κοσόβου...

Αρκετά με τις χαιρετούρες σου και την αλλαγή θέσης της Ελλάδας απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό...

Αρκετά... αρκετά... αρκετά... αρκετά... αρκετά... αρκετά...

Σου θυμίζουμε... ότι η οργάνωση-φάντασμα που έφτιαξες, δήθεν για ανασύνταξη του "πατριωτικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, το "Πράττω", δεν έχεις πλέον ούτε καν τη σχετική πλειοψηφία στα ιδρυτικά μέλη που υπέγραψαν το ιδρυτικό... Ακόμη κι ο Μηλιαράκης την έχει κάνει στη ΛΑΕ... Σου έμεινε ο "αντιστασιακός" Τόσκας κι ο Παπασίμος...

Και... δεν το έχουμε σε τίποτα, να ανοίξουμε ιστοσελίδα συγκέντρωσης υπογραφών... υπογραφές πίεσης στο ΚΚΕ, να δώσει στη δημοσιότητα τους λόγους διαγραφής σου... Συνεπώς, το "αριστερό' κομματικό παρελθόν, που σε έκανε σύμβουλο του Πάγκαλου και του ΓΑΠ... ξέρεις που το ΄χουμε γραμμένο!

Κάτω τα χέρια από τη ΣΥΡΙΑ!

ΡΕΣΑΛΤΟ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κοτζιά, oύτε να το σκέφτεσαι πως θα στείλουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν τον Aσαντ, για να υπερασπιστούμε τον Ερντογάν!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator