KIATO: 6ο ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ “ΓΕΦΥΡΕΣ”

0



Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ» ιδρύθηκε το 2008 στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 150 χρόνια από την ίδρυση της πόλης της Κορίνθου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο της Κορίνθου.

Φέτος το 6ο #ΔιεθνέςΦεστιβάλΚινηματογράφουΓΕΦΥΡΕΣ θα περιοδεύσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, Αθήνα, Κιάτο, Λουτράκι, Ρέθυμνο,Κοζάνη, Τρίκαλα, Λιβαδειά, Νάξος, Πτολεμαΐδα, Ναύπλιο. Μια από αυτές είναι το Κιάτο την Παρασκευή 23/10 και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο. Σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου
Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων,
«Η Μηκώνη»

Με συμμετοχή 12 ταινιών μικρού μήκους από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο καθώς και την ταινία μεγάλου μήκους Dark illusion παρουσία του σκηνοθέτη Μάνου Καρυστινού,

Για να μπορέσει να είναι προσιτό σε όλους το Φεστιβάλ έχει ορίσει σαν ημερήσιο εισιτήριο τα 5 ευρώ. Καθώς γίνεται η προσπάθεια να ιδωθεί ο κινηματογράφος όχι απλά σαν τρόπος ψυχαγωγίας και ως πολυτέλεια αλλά ως τρόπος ζωής που εσωκλείνει μέσα του μια ολόκληρη παιδεία.

Ενημερώσεις στη σελίδα του Φεστιβάλ

https://www.facebook.com/Bridges-International-Film-Festival-by-Cineart-Cultural-Int-Festivals-181346391950478/timeline/

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή 23/10

18:00 - 19:45 Ταινίες Μικρού Μήκους

Ευχαριστώ για την αποδοχή –Νίκος Κουρού, 2015, Ελλάδα, 24'

Σπίτι με κήπο - Μαριτίνα Πάσσαρη, 2015, Ελλάδα, 20'

Ο Παραμυθάς – Ανδρέας Σειττάνης, 2015, Αγγλία, 10'

Οliloves – Άκης Μελάχρης & Γιώργος Μελισσαρόπουλος, κινούμενο σχέδιο, 2015, Ελλάδα 11'

Το Κλάμα – Γιώργος Δημητρόπουλος – Κωστής Αντωνίνης, 2015, Ελλάδα, 16'

Πιάσε μου το χέρι– Δώρα Μαδαρού & Ελένη Κόντη, 2015, Ελλάδα, 8'

Cellfie – Πάνος Ηλιακόπουλος, 2015, Ελλάδα, 3'

Παλίρροιες – το παραμύθι της θάλασσας – Σταυριάννα Λίτσα, 2015, Ελλάδα, 12'

Las Cieni/Shadow Forest - Andrzej Cichocki, 2014, Πολωνία, 14'

Spooky and Linda – Christian Wehrlin, 2014, Ελβετία, 16'

Grey Area – Jon Barton, 2015, Ιρλανδία, 13'

Το τρίτο μάτι - Modhurima Sinha, 2015, Iνδία, 10'

Ballet Objectif – Alexander Delnevo, 2014, Iταλία, 2'


ΓΕΦΥΡΕΣ 2015

ΥΠΟΨΗΦΙA TAINIA ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ “ΧΡΥΣΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ”


21:30 Dark Illusion – 2014, ΕΛΛΑΔΑ - Mε τη παρουσία του σκηνοθέτη

Παραγωγός: European Youth Capital-Thessaloniki 2014
Σκηνοθέτης: Μάνος Καρυστινός/Manos Karystinos
Ηθοποιοί: Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Μαλεζάς, Nadin-Natalia Misailidou, Ανδρέας Ι. Μαριανός, Ζαχαρίας Σπανός, Μελίνα Χατζηκωνσταντίνου, Δημήτρης Φραγκούλης, Ιωάννα Σιδηροπούλου, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Παύλος Μαλεζάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος
Είδος: Ψυχολογικό Θρίλερ
Διάρκεια: 74′
Διάλογοι: Ελληνικοί
Υπότιτλοι: Αγγλικοί

Περίληψη: Ο Άλκης είναι ένας εσωστρεφής φωτογράφος με μια διαταραχή προσωπικότητας. Παρά την ισχυρή σχέση που έχει αναπτύξει με τη μητέρα του, φτάνει σε απόγνωση λόγω της έντασης που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον αλκοολικό πατέρα του. Κατά συνέπεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας και να εγκατασταθεί σε δικό του χώρο. Εμπλέκεται σε ένα δημοσιογραφικό έργο που θα διαταράξει την εύθραυστη προσωπική ισορροπία του και θέτει διάφορα μέρη της τρέχουσας ζωής του υπό αμφισβήτηση. Παγιδευμένος σε ένα συγκρότημα από αντιφάσεις, θα προσπαθήσει να βρει τον τρόπο που θα λυτρώσει τον εαυτό του.


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους.
Πληροφορίες για επιβεβαίωση προγράμματος στο 2741303012, 6972080441
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "KIATO: 6ο ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ “ΓΕΦΥΡΕΣ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator