ΞΕΡΑΣΤΕ: Ομιλία Αυγενάκη υπέρ των καναλαρχών - "Η διαφθορά στο DNA της κυβέρνησης" (βίντεο)

0


"Η κυβέρνηση διώκει τα νόμιμα κανάλια και τους δημοσιογράφους"!

Ζήσαμε για να τ' ακούσουμε κι αυτό! Ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, ως εισηγητής του κόμματος του στην επιτροπή που συζητά το νομοσχέδιο για τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι... έχει τη διαφθορά στο μεδούλι και στο DNA της", αλλά και ότι εκφοβίζει... τα κανάλια και τους δημοσιογράφους! Η ειρωνεία για τον πολιτικό εκπρόσωπο του συστήματος που συγκυβερνά 40 χρόνια, κατακλέβοντας τη χώρα, και "υπερασπιστή των καναλιών και των δημοσιογράφων" είναι ότι αύριο έχει οριστεί η πρώτη από τις πολλές δίκες στις οποίες σύρει το Candianews επειδή τολμά να του κάνει κριτική!

Ο κ. Αυγενάκης, σε μια δακρύβρεχτη υπέρ των καναλιών ομιλία, μίλησε για τα κανάλια που λειτουργούν νόμιμα 25 χρόνια (!) και η κυβέρνηση θέλει να τους πάρει τα χρήματα, χωρίς να υπολογίζει την κρίση!

Μάλιστα, εμφανιζόμενος περίπου ως εκπρόσωπος των καναλιών, προανήγγειλε προσφυγές τους στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, λέγοντας ότι το νομοθέτημα θα καταπέσει μετά από λίγο!

"Δεν είναι δυνατό να ζητάτε τα χρήματα αυτά σε τέτοιες συνθήκες κρίσης", είπε!

Κατηγόρησε ακόμα την κυβέρνηση για "φωτογραφικές διατάξεις" σε σχέση με τις αδειοδοτήσεις, αν και ο ίδιος ζήτησε να δοθούν οι άδειες με βάση "εμπειρία και την παλαιότητα"! Να πάρουν δηλαδή τις άδειες και πάλι οι ίδιοι.

Ευτυχώς, αυτό δεν είναι φωτογραφικό...

Δείτε το βίντεο της ομιλίας του. Στο 10' περίπου θα ακούσετε τη φοβερή του αναφορά περί της κυβέρνησης που έχει... στο μεδούλι και στο DNA της τη διαφθορά "όπως ξέρουν όλοι"!


«Η Κυβέρνηση με το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ θεσμοθετεί «Υπουργό Καναλάρχη»»
Posted by ΛΕΥΤΕΡΗΣ Κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ on Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΡΑΣΤΕ: Ομιλία Αυγενάκη υπέρ των καναλαρχών - "Η διαφθορά στο DNA της κυβέρνησης" (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator