ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλίτωσε ο Κάρλος Σάινθ – Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1

0


Ένα τρομακτικό ατύχημα του Κάρλος Σάινθ σημάδεψε τον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Formula 1 στο Σότσι της Ρωσίας.
Ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου πριν τη στροφή 14 της πίστας. Έπεσε στον προστατευτικό τοίχο TechPro και προκάλεσε καθεστώς κόκκινης σημαίας, με τη διαδικασία να ανακοινώνεται λίγο μετά πως δεν θα συνεχιστεί.

Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να απεγκλωβιστεί, με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο καθώς δεν υπήρχε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο της πίστας και όπως φάνηκε και στα τηλεοπτικά πλάνα, είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα σήκωσε τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, επιβεβαιώνοντας πως όλα ήταν καλά.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλίτωσε ο Κάρλος Σάινθ – Τρομακτικό ατύχημα στη Formula 1"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator