ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

0


Στην εποχή της γενετικής, η αποκωδικοποίηση αρχέγονων μυστικών αποτελεί μία κατάκτηση της ανθρωπότητας. Η επιστήμη των προηγμένων λαών φθάνει πια εκεί που δεν έφθασε ποτέ στην καταγεγραμμένη ιστορία μας.

Φυσικά η Ελλάδα μία χώρα που επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη λίγο πάνω από το 0% του ΑΕΠ της δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Μάλλον καλύτερα απλά περιμένει τους άλλους λαούς να την ενημερώσουν, κάποιες δεκαετίες μετά φυσικά, για εκεί που έφθασαν αυτοί με τα ελληνικά πεφωτισμένα μυαλά της ξενιτιάς.

"Πατρίς - Θρησκεία  - Οικογένεια" υπήρξε για αιώνες το ελληνικό μότο απέναντι στο "Deutschland über alles", το "Vive la France" και το "God bless America". Το ελληνικό DNA.

Η πατρίδα απαιτεί όμως διαχρονικά θυσίες και αίμα και περίτεχνα η ελληνική κυρίαρχη αμυντική σκέψη τις τελευταίες δεκαετίες καταλήφθηκε, όπως και άλλοι τομείς της δημόσιας διοίκησης, από τις μίζες επίορκων υπουργών και δημοσίων υπαλλήλων. Λειτουργοί που έκλεβαν ή έκλειναν τα μάτια στις κλοπές του δημοσίου χρήματος έναντι ενός φθηνού ανταλλάγματος προσωπικής ικανοποίησης σε χρήμα ή/και είδος.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ιδιαίτερα δαπανηρές ομολογουμένως παλαιότερα, έμειναν σκόπιμα άεργες και απούσες για πρώτη φορά στην ιστορία τους από τα διεθνή πεδία των μαχών. Επιτρέποντας στους άλλους λαούς να καρπώνονται τους αγώνες και τις θυσίες τους στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων.  Η στρατιωτική θητεία μειώθηκε απελπιστικά και ύποπτα, διασπώντας τους δεσμούς κοινωνίας και ένστολου προσωπικού, λαού και φυλάκων της κοινωνίας του. Σε μία άγρια Δύση όπου όλοι έχουν πια πρότυπα ιδεολογικής αφοσίωσης, νεκρά ή ανάπηρα αδιάφορο, η ελληνική νεολαία εγκλωβίστηκε σε μία απατηλά εξασφαλισμένη τρίφυλλη ζωή.  Για πoια πατρίδα να πεθάνεις τελικά; Για πoιο γείτονα;

Η θρησκεία εκμαυλίστηκε στο μεδούλι της και υποτάxθηκε στη πολιτική εξουσία, την αθεΐα. Ένοχα σιώπησε στη διαγραφή της θρησκευτικής συνείδησης του ελληνικού λαού υπό το πρόσχημα της ανεξιθρησκίας που ύπουλα και μοντέρνα έντυσε την υποταγή στο τίποτα. Η επίσημη εκκλησία γεμάτη ντροπές δεν καταδίκασε την αθεΐα στην επίσημη μορφή της και σαν εξαπτέρυγο προσπάθησε μάταια να δελεάσει τον αρνητή της. Ένα όνειδος σε μία ιστορία αγώνων, θυσιών και μαρτύρων.

Την ελληνική οικογένεια ανέλαβαν τα κακέκτυπα πρότυπα της προσωπικής αποτυχίας, της ιδεολογικής εκπόρνευσης και της μοναχικής δοξασίας. Μία τηλεοπτική καταιγίδα εκμαυλισμού της γεύσης των γερόντων ήταν αρκετή για κουνήσει συθέμελα τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας. Η είσοδος νεαρών οικονομικών μεταναστριών παράλληλα ανέλαβε έξυπνα την διάλυση της ώριμης ηλικίας που παραδόθηκε λαίμαργα στην εμπορία της σάρκας.

Τελευταίο και σκληρότερο χτύπημα η "απολιτίκ" ελληνική κοινωνία. Με την επιβολή της πολιτικής αλητείας, η κοινωνία του Αριστοτέλη, των πολιτικών ζώων, κατάντησε να εκλέγει την εξουσία της με μία δημοκρατία γιαλαντζί και τη συμμετοχή του 55% του λαού. Λίγο πιο πάνω από την κατάλυση της έννοιας της πλειοψηφικής δημοκρατίας, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και αντέγραψε η σημερινή εποχή της γενετικής.

Ό,τι διαλύεται όμως ανασυντίθενται και δεν μένει να δούμε αν ο άθεος Πρωθυπουργός μας, με την πολιτική συμπαιγνία του, παίξει σύντομα το λαϊκό άσμα "Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί", αναπολώντας όλοι μας την εποχή των λουλουδιών. Τότε που τίποτα δεν προμήνυε τη διάλυση του DNA των Ελλήνων τέσσερις δεκαετίες μετά...

http://thedayaftergr.blogspot.gr/2015/09/dna.html
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator