ΞΕΦΤΙΛΑ - Διορίζουν παπάδες την ίδια ώρα που τα σχολεία δεν έχουν εκπαιδευτικούς και τα νοσοκομεία γιατρούς

0


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι παρακμή της πατρίδας μας, ο πολιτισμικός κατήφορος δεν έχει τέλος ακόμη και με μια κυβέρνηση (πρώτης – δεύτερης φοράς) αριστεράς.

Την στιγμή που σήμερα το κράτος δηλώνει δια στόματος Υπουργού της «παιδείας» ότι αδυνατεί να καλύψει τα κενά στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλη την επικράτεια με δασκάλους και καθηγητές, την ίδια στιγμή που σήμερα εκατοντάδας σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, την ίδια στιγμή που χιλιάδες εκπαιδευτικοί περιμένουν σε λίστες διορισμών την αυτονόητη απορρόφηση τους στις αίθουσες των σχολείων, την ίδια στιγμή που χιλιάδες γονείς είναι απηυδισμένοι που βλέπουν τα παιδιά τους να μην κάνουν (το συνταγματικά κατοχυρωμένο) μάθημα στα σχολεία, σπεύδει με σημερινή της απόφαση η κυβέρνηση ως «άξιος» εντολοδόχος της δεσπόζουσας θεοκρατίας να διορίσει 178 παπάδες σε διάφορες μητροπόλεις ανά την Ελλάδα επιβαρύνοντας τις τσέπες μας για ακόμη μια φορά προκαλώντας αισθήματα αγανάκτησης.




Το πρόβλημα δεν είναι φυσικά μόνον αυτό, αλλά το ότι, ο μέχρι τώρα αυτός ο εναγκαλισμός της εκκλησίας με το κράτος παίρνει την μορφή απόλυτης συνουσίας με αποτέλεσμα ο «...επαναστάτης» ρωμιός να κάθεται να την παρακολουθεί αποβλακωμένος σαν σε βιντεο τσόντα χαμηλής ποιότητας αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει ότι εκτός από θεατής αποτελεί και τερατώδες τέκνο αυτής της συνουσίας. Μόνον έτσι εξηγείται η αποχαυνωμένη συμπεριφορά του νεοέλληνα και η επιλεκτική του αγανάκτηση, που ενώ είναι ικανός να φτάσει στα άκρα όταν νοιώθει ότι αδικούνται τα προσωπικά του συμφέροντά, ενώ είναι ικανός να κατέβει στους δρόμους για να υπερασπιστεί την καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων του κλάδου του, ενώ εύκολα θα σπεύσει να συμετάσχει σε απεργία για λόγους που πολλές φορές δεν γνωρίζει ο ίδιος, ενώ εύκολα αγανακτεί όταν μαθαίνει ότι τα νοσοκομεία μας δεν διαθέτουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να πεθαίνουν άνθρωποι, ενώ εύκολα αγανακτεί όταν μαθαίνει ότι τα καναντέρ που χρειάζεται να σβήσουν φωτιές δεν λειτουργούν λόγω οικονομικής δυσπραγίας (με αποτέλεσμα να χάνονται επίσης ανθρώπινες ζωές και περιουσίες), παραμένει Ο ΙΔΙΟΣ αμίλητος, άπραγος, απαθής και «κουφός» δίνοντας αβίαστα το «οκ» του (πολλές φορές υπό την μορφή σθεναρής υπεράσπισης) στις εξωφρενικές οικονομικές εξαιρέσεις που λαμβάνει ο ορθόδοξος - πνευματικός βιαστής του μέσω του κράτοους για να διαιωνίζεται ο βιασμός.

Αυτή η κατ' εξακολούθηση παρακμιακή εικόνα, αποδεικνύει ότι το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οικονομικό αλλά βαθειά πολιτισμικό. Σε λίγες μέρες ο βαθιά νυχτωμένος ρωμιός θα σηκώσει στις παρελάσεις τα γαλανόλευκα πλαστικά σημαιάκια υπερηφάνειας & ελευθερίας, δίχως να μπορεί να αντιληφθεί πως είναι ο ίδιος υπόδουλος σε μια χρόνια πνευματική τυραννία.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΕΦΤΙΛΑ - Διορίζουν παπάδες την ίδια ώρα που τα σχολεία δεν έχουν εκπαιδευτικούς και τα νοσοκομεία γιατρούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator