Ο εξ απορρήτων του Λεβέντη στην πρώτη ομιλία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

0


Την πρώτης της τοποθέτηση στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης πραγματοποίησε η Ένωση Κεντρώων, μέσω του εισηγητή του κόμματος, Μάριου Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος υπενθυμίζουμε είναι γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο, αρχικά δέχθηκε τις ευχές του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μάλιστα, και στο τέλος της εισήγησης του κ. Μάριου Γεωργιάδη, ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι: αν και πρωτάρης, ο κ. Γεωργιάδης, ήταν πιο πειθαρχημένος (σ.σ στους χρόνους) από ότι τους παλιούς…

Ο εισηγητής της Ένωσης Κεντρώων ευχαρίστησε τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Ο ίδιος έκανε λόγο για δικαίωση καθαρών θέσεων και αρχών του δημοκρατικού κέντρου, οι οποίες για πολλά χρόνια έμειναν «εξόριστες» από την πολιτική ζωη.

«Δεν πρόκειται να ασκήσουμε στείρα αντιπολίτευση», είπε ο Μάριος Γεωργιάδης.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο εξ απορρήτων του Λεβέντη στην πρώτη ομιλία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator