Χαμός σε πανηγύρι: Προπηλάκισαν εφοριακούς που τους έλεγξαν επειδή έκοβαν αποδείξεις μαϊμού

0


Ένα απίστευτο περιστατικό από αυτά που μόνο στη χώρα μας συμβαίνουν εκτυλίχθηκε σε πανηγύρι στο Αμυνταίο της Φλώρινας. Τρεις εφοριακοί βρέθηκαν εκεί προκειμένου να ελέγξουν τους εμπόρους. Αντί για ελέγχους όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εμπόρους οι οποίοι όχι μόνο τους προπηλάκισαν αλλά κατέθεσαν σύμφωνα και πληροφορίες και μηνύσεις εναντίον τους.

Οι εφοριακοί διαπίστωσαν ότι ένας έμπορος έκοβε αποδείξεις «μαϊμού», καθώς η ταμειακή του μηχανή ήταν αδήλωτη. Το αποτέλεσμα ήταν να του επιβάλλουν πρόστιμο 2.500 και τότε τα αίματα άναψαν.

«Αυτό που κάνετε είναι αίσχος. Μεγάλη προσβολή», φώναζαν οι έμποροι στο συνεργείο των εφοριακών.

Δείτε το βίντεο:
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαμός σε πανηγύρι: Προπηλάκισαν εφοριακούς που τους έλεγξαν επειδή έκοβαν αποδείξεις μαϊμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator