Η αφρόκρεμα της νομιμότητας στις πιο σημαντικές θέσεις του κράτους

0


Στην Ελλάδα που έχουμε «αριστερούς» Υπουργούς Οικονομικών που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή ...έχουμε για Υπεύθυνη στη Γραμματεία Εσόδων του κράτους ... κατηγορούμενη για κακούργημα. Η αφρόκρεμα της νομιμότητας στις πιο σημαντικές θέσεις του κράτους.
Γιατί οι Έλληνες αντί να τους στέλνουν στη φυλακή ... τους στέλνουν στη Βουλή.
Σχετικά με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ... και τους τεράστιους μισθούς που αρπάζουν οι υπάλληλοί του ... ο Σταθάκης μας ενημέρωσε ότι είναι οργανισμός αυτοχρηματοδοτούμενος... Και που βρήκε τέτοια έσοδα μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον; Μα φυσικά δια νόμου...
Με Νόμο του Κράτους δημιουργήθηκε ο Οργανισμός που ελέγχει τα θέματα Ευρεσιτεχνιών και εισπράττει κατ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από τους πολίτες τέλη για τις ευρεσιτεχνίες τους ... Λειτουργεί όμως ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία. Γιατί άραγε; .
Γιατί ο νόμος μας υποχρεώνει να περνάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ιδιωτικό ΟΒΙ ...να αφήνουμε χρήματα ... αλλά ΔΕΝ υποχρεώνει τον ΟΒΙ να αποδίδει τίποτα στο κράτος;
Αντί τα εξασφαλισμένα έσοδα που εξασφαλίζει αποκλειστικός νόμος για τον ΟΒΙ να καταλήγουν στα ταμεία του κράτους ... οι 90 υπάλληλοί του Οργανισμού τα κάνουν φύλλο και φτερό . 5.000.000 ευρώ ετησίως μοιράζονται οι 90 κύριοι ... με μέσο όρο εσόδων για τον καθένα τους τα 55.000 ευρώ ετησίως. Δουλεύουν ίσα με το μισό ενός εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα και εισπράττουν ίσα με 10 φορές παραπάνω.
Κι είχαν τόση δουλειά οι 90 χρυσοπληρωμένοι εργαζόμενοι που ακόμα δεν ανήρτησαν τον Οικονομικό Προύπολογισμό και Ισολογισμό του 2013 και του 2014 όπως όφειλαν.
Γιατί ο «αριστερός» εκατομμυριούχος Σταθάκης ... έσπευσε να δικαιολογήσει το τρελό φαγοπότι ;
Στο τιμόνι αυτού του ευαίσθητου οργανισμού ...βρίσκεται ο ετών 40 Καπλάνης Ιωάννης που εργαζόταν στο London School of Economics (των Rothschild) ...
Αν δηλαδή ποτέ κάποιος Έλληνας κατοχυρώσει μία μοναδική ευρεσιτεχνία .... οι επικυρίαρχοι θα το μάθουν πριν τη μάνα του την ίδια.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η αφρόκρεμα της νομιμότητας στις πιο σημαντικές θέσεις του κράτους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator