ΚΙΑΤΟ: Έναρξη νέας Προσκοπικής Περιόδου

0


Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σικυωνίας σας περιμένει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στην πρώτη συγκέντρωση της νέας Προσκοπικής Περιόδου 2015 – 2016, στις 10:30 π.μ. στην νέα Εστία του Συστήματος στο Άλσος Μαγούλας Κιάτου.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σικυωνίας ενεργοποιείται στην περιοχή από το 1958 και κάθε χρόνο κλείνει την προσκοπική του χρονιά με τις κατασκηνώσεις των τμημάτων του.

Απασχολεί παιδιά από Κιάτο, Βέλο, Βραχάτι.

Οι πρόσκοποι δραστηριοποιούνται μέσα από δράσεις για τη φύση και τη κοινωνία, στηρίζοντας όχι μόνο τους συμπολίτες μας αλλά και τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες όποτε αυτό είναι δυνατόν.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σικυωνίας συνεχίζει και φέτος την πλούσια δράση του κάθε Κυριακή στην νέα Εστία, με τις ώρες των συγκεντρώσεων να είναι :

· Αγέλη Λυκοπούλων 7 – 11 ετών / 10:30 – 12:00

· Ομάδα Προσκόπων 11 – 15 ετών / 12:00 – 13:30

· Κοινότητα Ανιχνευτών 15 – 18 ετών / Ευέλικτο πρόγραμμα λόγω σχολικών υποχρεώσεων

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945029141 και στο mail : evkosmopoulou@yahoo.gr

Η Αρχηγός Συστήματος
Ευγενία Κοσμοπούλου

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Έναρξη νέας Προσκοπικής Περιόδου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator