ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το σαιτ του Λαζόπουλου: "Ο κ. Τσίπρας απέφυγε να απαντήσει για να μην προσβάλει τον Κλίντον" !!!

0


Φωτο: Το Παρατηρητήριο
Όλη η αλήθεια για τα… αγγλικά του Τσίπρα – Γιατί δεν απάντησε στον Κλίντον

Πολύς λόγος έγινε για την παρουσία του πρωθυπουργού στην εκδήλωση με τον Μπιλ Κλίντον. Άλλοι έγραψαν ότι δεν κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, λόγω των κακών αγγλικών του, τις παρατηρήσεις και τις ερωτήσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο θέμα των επενδύσεων. Άλλοι ότι δεν ήξερε τι να απαντήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός στο πως θα έρθουν ή θα ξεμπλοκάρουν οι χρηματοδοτήσεις στη χώρα μας για συγκεκριμένα έργα. Άλλοι υποστήριξαν πως οι Έλληνες ομογενείς ντράπηκαν ή ήρθαν σε δύσκολη θέση.

Η αλήθεια, όπως ακριβώς μας τη μεταφέρει παριστάμενη πηγή, είναι η εξής: Ο πρωθυπουργός κατάλαβε απόλυτα όλες τις ερωτήσεις του Κλίντον. Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας απέφυγε να του απαντήσει για να μην τον προσβάλει. Επέλεξε ένα -πράγματι- αμήχανο γέλιο. Γιατί αν του απαντούσε, θα έπρεπε να το κάνει με το ίδιο ακριβώς υποτιμητικό ύφος.

Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ρώτησε ειρωνικά τον πρωθυπουργό, πώς θα πάρει κάποιος πίσω τα λεφτά του, αν επενδύσει στην Ελλάδα. Ο κ. Κλίντον ανέφερε, μάλιστα, ως παράδειγμα τη Βόρεια Ελλάδα, υπονοώντας σαφέστατα την επένδυση στις Σκουριές. Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας ξαφνιάστηκε, καθώς δεν ανέμενε ότι το θέμα της Ελληνικός Χρυσός θα αποτελούσε ποτέ αντικείμενο συζήτησης με τον άλλοτε πλανητάρχη. Γιαυτό, άλλωστε, ο πρωθυπουργός, εμφανώς ενοχλημένος, ρώτησε «North?». Ήθελε να επιβεβαιώσει το βαθμό «ενημέρωσης» του συνομιλητή του. Πάλι καλά που δεν ρώτησε ο Κλίντον για τον… Σκουρλέτη!

Οι Έλληνες ομογενείς όχι μόνο δεν ντράπηκαν με την παρουσία του κ. Τσίπρα, αλλά αντίθετα εξοργίστηκαν με την ειρωνικές τοποθετήσεις του κ. Κλίντον. «Δεν ήταν αντιμετώπιση προς πρωθυπουργό η συμπεριφορά Κλίντον» αναφέρουν στο altsantiri.gr. Άλλα στελέχη της Ομογένειας, χαρακτηρίζουν «αλήτικο» το ύφος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, υπενθυμίζοντας ότι «δεν μπορεί να μιλάει έτσι σε Έλληνα πρωθυπουργό ο υπάλληλος της… Λιουϊνσκι!».

Π.Π.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με το σαιτ του Λαζόπουλου: "Ο κ. Τσίπρας απέφυγε να απαντήσει για να μην προσβάλει τον Κλίντον" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator