Τραγούδι-σοκ από τον Κραουνάκη - Κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ (που έγλυφε) που «γάμησε τα σπίτια μας και τη Δημοκρατία»

0


Κυκλοφορεί το νέο τραγούδι – δήλωση του Σταμάτη Κραουνάκη σε όλο το διαδύκτιο, ενώ οι παραστάσεις του υπογραμμίζουν πάντα σε άμεση επαφή με το κοινό, σαν αρχαίο δράμα, σαν κωμωδία από εκείνες που ο υποκριτής μέσα απ το τραγούδι έτριβε στα μούτρα της εξουσίας τα λάθη της, τις αλαζονείες της, τις προδοσίες της.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μακριά από κομματικές αυλές, έχοντας αναδειχτεί απ το κοινό, που του γλύκανε την καρδιά με την βόλτα των τραγουδιών του και όχι από κομματικούς σχηματισμούς και επιβολή, στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ  με όλες του τις δυνάμεις σε ραδιόφωνο, παραστάσεις, social media.

Στις τελευταίες εκλογές σώπασε! Τώρα, κάνει πολιτική δήλωση για τις ρημαγμένες ζωές και τις ψευδείς ελπίδες, με ένα τραγούδι που βωμολοχεί τρυφερά και πικρά και καταλήγει σε μια μεγάλη γιούχα!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγούδι-σοκ από τον Κραουνάκη - Κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ (που έγλυφε) που «γάμησε τα σπίτια μας και τη Δημοκρατία»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator