Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την ΑΕΚ - ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (video)

0


Η ΑΕΚ αποφάσισε να "ξεμυτήσει" έδωσε χώρους και ο Ολυμπιακός την τιμώρησε με ένα 4-0 στην 7η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Κορυφαίος ο Ιντέγε δυο γκολ ο Φουρτούνης σε δεκαπέντε λεπτά!

Στη μία ώρα παιχνιδιού στο Καραϊσκάκη, ο Δέλλας αποφάσισε να πάρει τα ρίσκα του. Έξω ο Σιμόες, μέσα ο Μπουονανότε. Ξαφνικά το γήπεδο έγινε ...αεροδρόμιο για τον Ολυμπιακό, που προειδοποίησε με ένα δοκάρι (Τσόρι) και έβαλε τρία γκολ για να τελειώσει το ματς με σκορ θριάμβου (4-0) απόδειξη της ανωτερότητάς του σε κάθε επίπεδο

Το μήνυμα που έστειλαν οι πρωταθλητές είναι συγκεκριμένο: "Μη παίζετε μαζί μας". Μόλις, η ΑΕΚ θελησε να "παίξει στα ίσια" κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα της, οι χώροι που βρήκαν οι παίκτες του Σίλβα ήταν τέτοιοι που έκαναν το γήπεδο κατηφόρα. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η τεσσάρα στο ντέρμπι έμοιαζε ένα πολύ φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, η υπεροπλία του Ολυμπιακού ήταν δεδομένη και στον πάγκο. Ο Σίλβα είχε την πολυτέλεια να έχει δίπλα του στον πάγκο τον Φορτούνη. Τον καλύτερο μέχρι τώρα παίκτη του πρωταθλήματος. Και τον Πάρντο και τον Ερνάνι! Δεν έπαιξε καθόλου ο Καμπιάσο! Καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Η διαφορά είναι αισθητή και φυσικά ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Όπως η διαφορά ύψους, που σε κάποια στιγμή έπιασε η τηλεοπτική εικόνα ανάμεσα σε Σιόβα και Πλατέλλα.

Αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός, με διακοπή ή όχι, με αφρό ή χωρίς που λένε για την μπύρα δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και μπορεί φυσικά να αφιερωθεί, πλέον, στους δυο μεγάλους αγώνες με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ενδεχομένως να καθορίσουν και την πρόκριση στον β΄γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Τέτοιο ξεκίνημα, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν έχει ξανακάνει. Η δουλειά στου Ρέντη, η χημεία προπονητή-παικτών και το καλό κλίμα της ομάδας "φωνάζουν" για την ομάδα του Πειραιά...

http://www.sport24.gr/


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την ΑΕΚ - ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator