Τελικά η οδηγία Φίλη για καραμπίνες θα γίνει Συνταγματική επιταγή!

0


Ο Σταθάκης (του 1.000.000 ευρω φοροδιαφυγή από …έλλειψη μνήμης) παζαρεύει το 90% των σπιτιών που κινδυνεύουν με πλειστηριασμό!

Ευτυχώς που έχουμε ευκατάστατους κι εκατομμυριούχους αριστερούς υπουργούς -τόσο ευκατάστατους που ξεχνάνε τα εκατομμύρια- και μπορούν να αγωνίζονται για τη σωτηρία των εξαθλιωμένων εκατομμυρίων πολιτών….

Κι επειδή είναι «αριστερός» δεν θα υπερασπιστεί τα εκατομμύρια που νόμιμα έχει επενδύσει στις ξένες κερδοσκοπικές εταιρίες, που ετοιμάζονται να…

αρπάξουν τα σπίτια μας, αλλά εναντίον των προσωπικών οικονομικών συμφερόντων θα τσακίσει τις εταιρίες του, εκεί που έχει «επενδύσει»!

Αλλά, ο Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε περιθώρια, το ΄πε: Καραμπίνες!

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελικά η οδηγία Φίλη για καραμπίνες θα γίνει Συνταγματική επιταγή!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator