Συγγνώμη των ΗΠΑ για το βομβαρδισμό νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα !!!

0


Ο επικεφαλής των στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών στο Αφγανιστάν ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της χώρας έπειτα από τον βομβαρδισμό ενός νοσοκομείου το οποίο διαχειρίζονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Ο στρατηγός Τζον Κάμπελ έδωσε λεπτομέρειες στον πρόεδρο Άσραφ Γάνι και ζήτησε συγγνώμη, ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο του Γάνι.

Εκπρόσωπος του διεθνούς συνασπισμού δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αμέσως το τηλεφώνημα του Κάμπελ στον Γάνι.

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: Twitter/‏@SkyNews


9 Γιατροί Χωρίς Σύνορα νεκροί σε βομβαρδισμό στο Αφγανιστάν – ΦΩΤΟ


Εννέα μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σκοτώθηκαν μετά απόβομβαρδισμό πολεμικών αεροσκαφών σε νοσοκομείο στην πόλη Κουντούζ στοΑφγανιστάν. Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο αν την επίθεση έκανε η αμερικανική πολεμική αεροπορία.


Τουλάχιστον 37 ακόμη άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων 27 μέλη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές είχαν ενημερωθεί για την ακριβή θέση με συντεταγμένες GPS.


Επίσης τονίζουν πως ο βομβαρδισμός συνεχίστηκε για περισσότερα από 30 λεπτά μετά την πρώτη ενημέρωση από τους Αμερικάνους και Αφγανούς στρατιωτικούς αξιωματούχους στην Καμπούλ και την Ουάσινγκτον.

Πηγή: CNN
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συγγνώμη των ΗΠΑ για το βομβαρδισμό νοσοκομείου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator