Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και το πρώτο θέμα στα Κορινθιακά ΜΜΕ ήταν... η στήριξη του Πανταζή στον Τζιτζικώστα !!!

0ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ  ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ...

ΟΙ "ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΛΓΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ...

ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ... 

ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ


ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένας εργαζόμενος σκοτώθηκε και το πρώτο θέμα στα Κορινθιακά ΜΜΕ ήταν... η στήριξη του Πανταζή στον Τζιτζικώστα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator