Η χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη και η ειρωνεία στο πρόσωπό της όταν αποφυλακίστηκε (ΦΩΤΟ) – Γειά σας κορόιδα

0




Μετά το θεατράκι της κυρίας Σταμάτη με την καλοστημένη παράσταση περί ψυχικής διαταραχής ήρθε η ώρα να αφεθεί και ελεύθερη με την απίστευτη απόφαση του δικαστηρίου να βάλει μόνο 50.000 ευρώ εγγύηση. Φυσικά τι σύμπτωση τα λεφτά υποτίθεται ότι ήταν πολλά μέχρι και εχθές το βράδυ και δεν μπορούσε να τα βρεί η Σταμάτη σύμφωνα με δηλώσει του δικηγόρου της αλλά πρωι πρωί σήμερα είχαν ήδη κατατεθεί στα δημόσια ταμεία ώστε να βγεί έξω άνετη και ωραία.

Κατά την διάρκεια της εξόδου της η κυρία Σταμάτη σήκωσε το χέρι της και χαιρέτησε στην κάμερα χαμογελώντας με αυτό το γνωστό της ειρωνικό χαμόγελο μπλαζέ σαν να έλεγε γεια σας κορόιδα.

http://scoops.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη και η ειρωνεία στο πρόσωπό της όταν αποφυλακίστηκε (ΦΩΤΟ) – Γειά σας κορόιδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator