Τζήμερος: "Όλοι οι Έλληνες ανήκουμε στα 4 δισεκατομμύρια πλουσιότερους κατοίκους της γης"

0


Φανταστείτε τον επίσημο Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό να εξέδιδαν ανακοίνωση και όλο καμάρι να κοινοποιούσαν την είδηση ότι η ομάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 924... κορυφαίες του κόσμου! Θα γελούσε μέχρι και το γκαζόν. Θα τους έπαιρναν με τα γιαούρτια μέχρι και τα προ-τσικό του "φυτωρίου". Κι όμως, αυτό μετέδιδε χθες η περήφανη ΕΡΤ και όλο το γλειφτρονικό μηντιακό σύστημα: 4 ελληνικά Πανεπιστήμια ανάμεσα στα... 924 κορυφαία (!!!) του κόσμου. Συμπέρασμα: θέλει πολύ δρόμο ακόμα ώστε η πολιτική να αποκτήσει τη "σοβαρότητα" τουλάχιστον του ποδοσφαίρου.
Υ.Γ. Να μην το ξεχνάμε: όλοι οι Έλληνες ανήκουμε στα 4 δισεκατομμύρια πλουσιότερους κατοίκους της γης.

Θάνος Τζήμερος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 15, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τζήμερος: "Όλοι οι Έλληνες ανήκουμε στα 4 δισεκατομμύρια πλουσιότερους κατοίκους της γης""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator