Η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ

0


Αναρωτιόμαστε: Έπειτα από αυτή την κατάσταση και αν και εφόσον μπορέσουμε ποτέ να ξαναπιάσουμε λίγα χρήματα στα χέρια μας, ποιος από εμάς ή τα παιδιά μας θα ξαναεπενδύσει ποτέ σε ακίνητα στην Ελλάδα, πέρα ίσως από ένα σπίτι για να μένει κι αυτό με πολύ προβληματισμό;

Ποιος ποτέ θα εμπιστευτεί ξανά τα χρήματά του στις ελληνικές τράπεζες; Σκεφτείτε εξάλλου, ποιος άραγε ξαναεμπιστεύτηκε ποτέ το Χρηματιστήριο, έπειτα από αυτό που του έκαναν;

Πολύ φοβόμαστε πως, όποιος στο εξής πιάνει λίγα χρήματα, αμέσως θα τα βγάζει στο εξωτερικό. Η Ελλάδα τελείωσε οριστικά.

Μόνο μια ελπίδα σωτηρίας έχουμε. Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, σκληρή δουλειά και τιμωρία των υπευθύνων.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator