«Κεραυνοί» Μαρινάκη: «Μεγάλη απάτη η ΑΕΚ»!

0


Συντάκτης: Γιώργος Κυριακόπουλος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε πως πλέον η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα αλλά μεγάλη… απάτη, ενώ τόνισε πως στη διοίκησή της υπάρχουν «τζάμπα ευεργέτες» που την έριξαν στη Γ’ Εθνική κι έχουν… φεσώσει όλο τον κόσμο!

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το 4-0 των Πειραιωτών επί της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά της Ένωσης και του Δημήτρη Μελισσανίδη, χωρίς να τον αναφέρει προσωπικά αλλά εννοώντας τον με τα λεγόμενά του. Παράλληλα, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» μίλησε για όνειρα που δικαιούται να κάνει ο Ολυμπιακός για τη συνέχεια, δίνοντας στον κόσμο συγχαρητήρια για τη στάση του.

«Πήραμε μια νίκη, αλλά όχι κόντρα σε μεγάλη ομάδα. Η σημερινή ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ιστορική. Μεγάλη ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη. Τη διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, που είχαν ξοδέψει χρήματα. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, όχι μεγάλη ομάδα. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα να ξοδέψουν λεφτά για να την κάνουν μεγάλη. Πώς να το κάνεις αυτό, όμως, όταν έχεις αφήσει μια ομάδα να πέσει στη Γ’ Εθνική κι έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο; Τότε δεν είναι μόνο τζάμπα μάγκας, είναι και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σ' αυτόν τον τόπο να καταγράφονται», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός με σταθερά βήματα συνεχίζει και αναζητά μεγαλύτερες επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται».

Σε ερώτηση για το αν αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος της πενταετίας, απάντησε: «Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Πιστεύουμε πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερα. Έχουμε ένα μεγάλο ματς την Τρίτη και θέλουμε να συγκεντρωθούμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα, θα προσπαθήσουμε με σκληρή δουλειά για το καλύτερο».

Τέλος, για τον κόσμο απάντησε: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός για ακόμα μια φορά, ήταν σαν αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ, τους ευχαριστούμε πολύ. Ζήτω ο Ολυμπιακός».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Κεραυνοί» Μαρινάκη: «Μεγάλη απάτη η ΑΕΚ»!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator