ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

0


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το Συνδικάτο είναι αποτέλεσμα της ανάγκης που υπάρχει στο νομό μας, οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στον κλάδο του Μετάλλου να αποκτήσουμε το κοινό μας σπίτι.
Σκοπός του Συνδικάτου είναι να ενώσει σε ταξική κατεύθυνση όλους τους εργαζόμενους. Κόντρα στην εργοδοσία, τις κυβερνήσεις και τους νόμους τους, που έχουν κυριολεκτικά λεηλατήσει τις ζωές μας. Να βάλουμε φρένο στον εργοδοτικό συνδικαλισμό που μας έχει παραδώσει στις ορέξεις των αφεντικών.
Να σπάσουμε τον συντεχνιασμό. Ότι συμβαίνει σε ένα εργοστάσιο αφορά και τους εργαζόμενους στο διπλανό. Κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την επίθεση στα δικαιώματά μας μόνος του. Απαιτείται ο συντονισμός, η κοινή δράση, η αλληλεγγύη των εργαζομένων ολόκληρου του κλάδου.
Είμαστε εργάτες που απευθύνονται σε εργάτες!
Απευθυνόμαστε στους απολυμένους, στους άνεργους, που πλήρωσαν ακριβά την κρίση, την οποία δεν δημιούργησαν. Που απολύθηκαν για να μην χάσει τα κέρδη της η εργοδοσία.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δουλεύουν στους μεγάλους και στους μικρότερους χώρους του κλάδου μας. Που βλέπουν χρόνο με το χρόνο τους μισθούς τους να μειώνονται, να πετσοκόβονται τα δικαιώματά τους, να δουλεύουν όλο και πιο εντατικά, που νοιώθουν στο πετσί τους την εργοδοτική τρομοκρατία. Σε όλους αυτούς που είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες.
Απευθυνόμαστε στους νέους που μπαίνουν στην παραγωγή με πολύ χειρότερους όρους από τις προηγούμενες γενιές. Που δουλεύουν όποτε έχει ανάγκη η εργοδοσία, με άθλιες συμβάσεις ακόμα και ενός μήνα. Σε αυτούς που προσφέρουν τζάμπα την εργασία τους μέσα από 5μηνα προγράμματα που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται και στον κλάδο μας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δουλεύουν στους εργολάβους που έχουν μπει στα εργοστάσια, κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Που δουλεύουν για 20 ευρώ μεροκάματο, κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ 18:30

Η Προσωρινή Διοίκηση

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator