Λιμενικοί πυροβόλησαν στον Ισθμό ΙΧ με επιβάτη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

0


Μυστήριο με το περιστατικό που δεν δημοσιοποιήθηκε στα διόδια του Ισθμού

Μυστήριο καλύπτει περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου με πυροβολισμούς από άνδρες του Λιμενικού προκειμένου να ακινητοποιήσουν ΙΧ το οποίο είχε γίνει στόχος πολύωρης παρακολούθησης για πιθανή εμπλοκή σε «υπόθεση ναρκωτικών».

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, επιβάτες του ΙΧ που δεν είχαν υπακούσει στις εντολές των λιμενικών και δέχθηκαν τα πυρά ήταν αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και ένας δικαστικός υπάλληλος, ενώ στο ίδιο όχημα επέβαινε και ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, ένας εκ των επιβατών -πιθανόν ο αστυνομικός- επιχείρησε να πυροβολήσει τους άνδρες του Λιμενικού που κατεδίωκαν το ΙΧ.

Μέσα στο ΙΧ βρέθηκε μόνο ένας ανιχνευτής μετάλλων, όμως οι ερευνητές της υπόθεσης προσπαθούν να διαλευκάνουν ποιος ήταν ο λόγος που οι επιβάτες του αυτοκινήτου δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις των λιμενικών και προσπάθησαν να διαφύγουν…

Πρόκειται για περιστατικό που δεν δημοσιοποιήθηκε ούτε από την ΕΛ.ΑΣ. ούτε από το Λιμενικό.

Την υπόθεση χειρίζονται σε πρώτη φάση οι υπηρεσίες ασφαλείας του Λιμενικού που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το αυτοκίνητο, αφού υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ίσως σχετιζόταν με διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή του Αγρινίου.

Άνδρες του Λιμενικού ακολούθησαν το ΙΧ σε όλο τον οδικό άξονα Πατρών - Αθηνών και ακολούθως ζήτησαν την αρωγή συναδέλφων τους από το Λιμεναρχείο Κορίνθου για να το ακινητοποιήσουν.

Εναντίον του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., που είχε τον ρόλο εκπαιδευτή συναδέλφων του, και των δύο συνεπιβατών του ασκήθηκαν διώξεις για αντίσταση κατά της αρχής κτλ., ενώ διεξάγεται και εσωτερική έρευνα στο αστυνομικό σώμα.

Επιπλέον επιχειρείται να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης, πέρα από την αρχική εκτίμηση ότι «ο ένστολος, ο δικαστικός υπάλληλος και ο επιχειρηματίας από το κυκλαδίτικο νησί αναζητούσαν πιθανόν... χρυσές λίρες και άλλα θαμμένα πολύτιμα αντικείμενα».

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=744026
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λιμενικοί πυροβόλησαν στον Ισθμό ΙΧ με επιβάτη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator