ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ "ΕΜΜΟΝΗ"

0









ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

''ΕΜΜΟΝΗ''

Πειραματική Σκηνή

(βασισμένο στο μυθιστόρημα του John Fowles''Ο Συλλέκτης')
Από 15 ετών και άνω
Στο πατάρι του Θεάτρου Περιγιαλίου

Τελευταία παράσταση Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

ώρα 9:00 μ.μ

Με αφορμή την αναγκαστική συνύπαρξη ενός άντρα κ μίας γυναίκας το έργο περιγράφει τη διαμάχη ανάμεσα στις διαφορετικές επιθυμίες και επιδιώξεις των δύο αυτών ανθρώπων που τους χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές, μελετώντας με απίστευτη οξυδέρκεια τις έννοιες της εμμονής και της εξάρτησης.

Θεατρική διασκευή κ Σκηνοθεσία: Γωγώ Ξανθάκη

Παίζουν: Κώστας Μπίσδας, Γωγώ Ξανθάκη.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων 40

Κρατήσεις:27410 86330 6973803911

Ευχαριστούμε από βάθος ψυχής όλους εσάς που μας μας στηρίζετε με την παρουσία σας και την αγάπη σας δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να κρατάμε όρθιο αυτό το στολίδι της περιοχής μας, που από φέτος διαθέτει σύγχρονη αντλίας θερμότητας για θέρμανση και ψύξη έχοντας την δυνατότητα να λειτουργεί και τους θερινούς μήνες και επί πλέον απόκτησε από την Πυροσβεστική υπηρεσία, Πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια του χώρου.

Καλούμε όλους τους φίλους θεατές και τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού που είδαν,εκτίμησαν,αγάπησαν τον χώρο αυτόν και την προσπάθεια μας, να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούνε τον Σύλλογο μας, διότι από φέτος θα πορευόμαστε εντελώς μόνοι μας χωρίς καμία επιχορήγηση του ενοικίου ,της θέρμανσής ,του ηλεκτρικού ρεύματος, από τον δήμο και ειδικά από την περιφέρεια που μας έχει αγνοήσει επί σειρά ετών.

Ευχαριστούμε θερμά την μηχανικό Κατερίνα Δημοπούλου στο Ξυλόκαστρο,τον Μηχανολόγο και Διευθυντή του ΕΠΑΛ Λουτρακίου Παναγιώτη Μεγαρίτη, και ιδιαίτερα τον Θανάση Καλογεράκη μηχανολόγο μηχανικό στο Κιάτο για την Ενεργητική μελέτη πυροπροστασίας του Θεάτρου μας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ "ΕΜΜΟΝΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator