Σταθάκης: Ενδεχομένως τα «κόκκινα δάνεια» να πωληθούν σε επενδυτικούς οργανισμούς του εξωτερικού !!!

0


Ενδεχομένως τα «κόκκινα δάνεια» να πωληθούν σε επενδυτικούς οργανισμούς του εξωτερικού - Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι καταβάλλει προσπάθεια για να μη γίνει κάτι σχετικό στα στεγαστικά δάνεια, ουσιαστικά όμως παραδέχεται ότι αυτό θα συμβεί με τα επιχειρηματικά δάνεια.

Εμμένει στη θέση της η κυβέρνηση, ότι προσπαθεί να βρει μια λύση με τα κόκκινα δάνεια, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και για το λόγο αυτό δεν αναμένεται η κατάθεση σχετικού νομοσχεδίου μέσα στον Οκτώβριο.

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης σήμερα διευκρίνισε τα παραπάνω, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο πώλησης κόκκινων δανείων σε επενδυτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, επέμεινε ότι η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι καταβάλλει προσπάθεια για να μη γίνει κάτι σχετικό στα στεγαστικά δάνεια, ουσιαστικά όμως παραδέχεται ότι αυτό θα συμβεί με τα επιχειρηματικά δάνεια, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις θα δουν πως χρωστούν ποσά σε άλλους τραπεζικούς οίκους από εκείνους που είχαν αρχικώς απευθυνθεί.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σταθάκης: Ενδεχομένως τα «κόκκινα δάνεια» να πωληθούν σε επενδυτικούς οργανισμούς του εξωτερικού !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator