Ο Χάγκινς γκρέμισε τη μπασκέτα στο Αλεξάνδρειο!

0


Σε μια από τις πρώτες φάσεις του τρίτου δεκαλέπτου, ο Τζαμέλ Χάγκινς κάρφωσε με όλη του δύναμη στο καλάθι, "γκρέμισε" την μπασκέτα και ο αγώνας μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο "Nick Galis Hall" διακόπηκε!

Οι άνθρωποι του γηπέδου επανέφεραν την μπασκέτα στη θέση της, αλλά το στεφάνι είχε υποστεί σοβαρή ζημιά από τη σφοδρή επαφή με το παρκέ, με αποτέλεσμα να αναζητείται λύση για αρκετή ώρα. Οι διαιτητές ζήτησαν την αντικατάσταση του στεφανιού, ήρθε άλλο, υπήρχε ωστόσο πρόβλημα με τις βίδες και δεν κατέστη δυνατό να έρθει στο προβλεπόμενο από τον κανονισμό ύψος.

Ακολούθως αποφασίστηκε ν' αντικατασταθεί όλο το ταμπλό, ενέργεια ωστόσο που έπρεπε να πάρει αρκετή ώρα. Αναπόφευκτα μεσολάβησε μία ώρα έως τη στιγμή που το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και επανήλθαμε στη δράση.

Δείτε το VIDEO:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 08, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Χάγκινς γκρέμισε τη μπασκέτα στο Αλεξάνδρειο!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator