Άγρια επίθεση από εργαζόμενους σε μέλη της διοίκησης της Air France (video)

0


Επιμέλεια Συμέλα Τουχτίδου

Ο διευθυντής στο Ορλί, Πιερ Πλιζονιέ, και ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού, Χαβιέ Μπροζέτα, δέχονται άγρια επίθεση.
Έντρομος, ο Χαβιέ Μπροζέτα φυγαδεύεται από τους άντρες ασφαλείας, με τη γραβάτα να είναι ότι έχει απομείνει από το κοστούμι του.

Η διοίκηση της Air France αποφάσισε περικοπές θέσεων εργασίας, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με τα συνδικάτα των πιλότων.

Στόχος της αεροπορικής εταιρείας η εξοικονόμηση €170 εκατομμυρίων ετησίως, στα ζημιογόνα τμήματά της.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, οι περικοπές θα αφορούν 2.900 θέσεις.

Μετά τα επεισόδια, παρενέβη ο Γάλλος υπουργός Μεταφορών, Αλέν Βινταλί, που ζήτησε από τις δύο πλευρές επανάληψη των διαπραγματεύσεων.




Άγρια επίθεση από εργαζόμενους σε μέλη της διοίκησης της Air France. Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας έμεινε με την...γραβάτα! http://eurone.ws/T1pEE
Posted by euronews on Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγρια επίθεση από εργαζόμενους σε μέλη της διοίκησης της Air France (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator