ΒΙΝΤΕΟ: Μακελειό στην Άγκυρα - Τουλάχιστον 30 νεκροί και 120 τραυματίες - Η στιγμή της έκρηξης

0


Τριάντα νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των δύο εκρήξεων, που συγκλόνισαν σήμερα το κέντρο της Άγκυρας, έξω από τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της τουρκικής πρωτεύουσας, όπου κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να πραγματοποιήσει πορεία υπέρ της ειρήνης,  σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών. Στις δύο δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν στις 10.04 το πρωί, τραυματίστηκαν επίσης 126 άτομα.

Ρεπόρτερ του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στο σημείο είδε τουλάχιστον 15 πτώματα να κείτονται στο έδαφος και να έχουν καλυφθεί από σημαίες, ενώ κηλίδες αίματος και ανθρώπινα μέλη είναι διάσπαρτα στο δρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είδαν πολλούς νεκρούς να κείτονται στο έδαφος.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο αυτό θα πραγματοποιούσε πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις μάχες που έχουν ξαναρχίσει μεταξύ του τουρκικού στρατού και των κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ στη νοτιοανατολική Τουρκία, ύστερα από εκεχειρία δύο χρόνων.

Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσαν ότι η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Άγκυρα ήταν "τρομοκρατική επίθεση" και εξετάζουν ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους βομβιστής αυτοκτονίας ευθύνεται γι αυτήν.

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιαλτσίν Ακντογκάν, κυβερνητικούς αξιωματούχους και τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας στις 12.00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδος) μετά την πολύνεκρη επίθεση.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή της έκρηξης:








Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Μακελειό στην Άγκυρα - Τουλάχιστον 30 νεκροί και 120 τραυματίες - Η στιγμή της έκρηξης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator