3ος ΑΓΩΝΑΣ DRIFT ΚΟΡΙΝΘΟΥ

0


3ος ΑΓΩΝΑΣ 
DRIFT ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΙΠΛΩΝ & ΜΟΝΩΝ ΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΛΙΜΑΝΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά από δύο χρόνια εξαιρετικά πετυχημένων διοργανώσεων στο λιμάνι της Κορίνθου με εκατοντάδες θεατές, το αθλητικό σωματείο START LINE επαναλαμβάνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την αγωνιστική εκδήλωση Πλαγιολίσθηση Αυτοκινήτων - DRIFT η οποία, όπως πάντα, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και έχει την υποστήριξη του αθλητικού σωματείου ΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
Τον αγώνα αγκαλιάζουν όλοι οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.
Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
Λήξη Συμμετοχών: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ώρα 20.00
Ελεύθερα περάσματα: 12.00 – 14.30
Έναρξη αγώνα: 17.00
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9812341 & 6977 660 565
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 02, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "3ος ΑΓΩΝΑΣ DRIFT ΚΟΡΙΝΘΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator