Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 10χρονου για τον οδηγό του ΚΤΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

0


Οδηγός ΚΤΕΛ κατέβασε 10χρονο μαθητή από το λεωφορείο στην Αρχαία Κόρινθο για 1 ευρώ και ο πατέρας του τόνισε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι πηγαίνει στον εισαγγελέα για το περιστατικό.

Παρόλο που ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του 10χρονου μαθητή, ο οδηγός των ΚΤΕΛ σημείωσε στον ΑΝΤ1: "To παιδάκι ήθελε να το αφήσω από το σχολείο σε ένα δρόμο που είχε κίνηση. Πού να το αφήσω εκεί; Εγώ φοβήθηκα μην το πατήσει κανένα αμάξι. Αυτός ήταν ο λόγος. Το παιδί δεν συνοδευόταν από γονιό. Ήταν μόνο του. Τι θα μου έλεγε μετά η μάνα του και ο πατέρας του; Ο γονιός δεν φέρει καμία ευθύνη; Που το αφήνει μόνο του; Γι΄ αυτό και δεν το πήρα και του είπα να πάει στο σχολείο γιατί νόμιζα ότι την είχε κοπανήσει κιόλας".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στον εισαγγελέα ο πατέρας του 10χρονου για τον οδηγό του ΚΤΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator