ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ… ΕΝΤΡΟΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ: “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;; Ε, ΠΑΡΤΑ ΡΕ Γ@…ΕΝΕ, ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ” (video)

0


Τη στιγμή της επίθεσης ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής, βρίσκεται μέσα σε καφετέρια και κάθεται σε τραπέζι μαζί με την παρέα του. Ξαφνικά δύο άτομα αρχίζουν να πλησιάζουν. Τη λήψη κάνει ο δεύτερος, ενώ ο μπροστινός του κρατάει μόνο τα γιαούρτια. Στη μπλούζα που φοράει διαβάζουμε: ”Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αλλά πεθαίνουν τους Έλληνες”.

Ο Γιώργος Καλαντζής κάθεται ανυποψίαστος. Οι δράστες τον πλησιάζουν και του ρίχνουν τα γιαούρτια εξ επαφής. Στην καφετέρια ακούγονται φωνές και ύβρεις, με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου να τρέχουν και να απομακρύνονται. Δείτε το βίντεο του Center Tv:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ… ΕΝΤΡΟΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ: “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;; Ε, ΠΑΡΤΑ ΡΕ Γ@…ΕΝΕ, ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ” (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator