Χορεύτριες σε συναυλία, γλιστράνε στη σκηνή και τρώνε τούμπες συνέχεια - Video για γέλια μέχρι δακρύων

0


Δεν ξέρουμε εάν έφταιγε η σκηνή που ήταν γλιστερή, δεν ξέρουμε εάν έφταιγαν οι ίδιες οι χορεύτριες και το χορευτικό τους, ξέρουμε αυτό που βλέπουμε: ότι όλες μα όλες καθώς χορεύουν και τραγουδούν με σκέρτσο και νάζι, κάποια στιγμή πέφτουν.

Στη συνέχεια σηκώνονται απτόητες και συνεχίζουν το χορό. Πότε πέφτει η μια πότε πέφτει η άλλη, πότε και 2 μαζί. Και όταν λέμε πέφτουν μιλάμε ότι κάποιες από τις πτώσεις είναι σοβαρές.

Το συγκρότημα ονομάζεται GFRIEND και είναι ένα αρκετά γνωστό κορεάτικο συγκρότημα. Η Συναυλία έγινε στη Σεούλ και μεταδόθηκε μάλιστα και ζωντανά. Όλες οι κοπέλες φορούν λευκά στενά φορεματάκια και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χορεύτριες σε συναυλία, γλιστράνε στη σκηνή και τρώνε τούμπες συνέχεια - Video για γέλια μέχρι δακρύων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator