Παράφρονες ζωόφιλοι αυτοκαυτηριάζονται στο Σύνταγμα γιατί ΕΣΥ σκοτώνεις ζώα (VIDEO)

0


Έχει λαλήσει ο κόσμος μαλάκες μου

Μεσαιωνικά σκηνικά διαδραματίζονται στο Σύνταγμα αγαπητοί φίλοι όπου παλαβοί ζωόφιλοι σημαδεύτηκαν με πυρωμένο σίδερο για να διαμαρτυρηθούν για την κακοποίηση των ζώων. Το νιώσατε έτσι;

KAIΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ

Δεν κάνουμε πλάκα:


«269» είναι το όνομα του ακτιβιστικού φιλοζωικού κινήματος 269 Life Greece, μέλη του οποίου μαρκαρίστηκαν με πυρωμένο σίδερο στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος το Σάββατο (26/9).
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κινήματος, «αποτύπωσαν στο σώμα τους τον αριθμό “269” – τον αριθμό που επέλεξε η βιομηχανία γάλακτος να δώσει σε μια αγελάδα, ώστε να την μετατρέψει σε ένα από τα 150 δισεκατομμύρια ανώνυμα, απρόσωπα θύματα, τα σώματα των οποίων χρησιμοποιούν οι άνθρωποι εξαιτίας του εγωισμού, της αδιαφορίας και της απληστίας τους».

Τέτοια σκηνικά λέμε:


Σαν μην έφτανε αυτό, στο παγανιστικό βίντεο που ανεβάσαν οι ίδιοι στο youtube έχουν χώσει και death metal για να γίνει τελείως ΚΤΗΝΩΔΕΣ:


Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παράφρονες ζωόφιλοι αυτοκαυτηριάζονται στο Σύνταγμα γιατί ΕΣΥ σκοτώνεις ζώα (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator