Πέταξαν γιαούρτια στον Κικίλια στην Καβάλα (Video)

0


Με γιαούρτια «υποδέχθηκαν» δύο άντρες τον Βασίλη Κικίλια, λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Θ. Μαρκόπουλο, στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Σύμφωνα με το videotex.gr, οι δράστες συνελήφθησαν άμεσα από τους άνδρες της ασφαλείας που συνόδευαν τον βουλευτή.

Εικάζεται ότι ανήκουν στην Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από το ότι ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας Κώστας Τόνιος ανέβασε το παρακάτω κείμενο στο Facebook:

“Πρίν λίγο δυο μέλη μας της Πατριωτικής κίνησης Καβάλας, γιαούρτωσαν τον Κικίλια πρώην υπουργό του Σαμαροβενιζέλου και προσήχθησαν στην ασφάλεια Καβάλας. Κανενας πολιτικός δεν θα περάσει απο την Καβάλα χωρίς γιαούρτι…είναι έθιμο..Ζήτω το Έθνος!”

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέταξαν γιαούρτια στον Κικίλια στην Καβάλα (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator