ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στο Sikyon Coast

0




































Ολοκληρώθηκε στης 27-9-2015 μία σημαντική διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Κορινθία. Πρόκειται για τη Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας που διοργάνωσαν από κοινού το Ίδρυμα Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία (FNF), το Ινστιτούτο Διδασκαλίας, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης (ΙΜΕΔΑ) και η Ακαδημία για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, στο Sikyon Coast στο Ξυλόκαστρο.

Στον τόπο μας βρέθηκαν γνωστοί καθηγητές και σύμβουλοι οι οποίοι εκπαίδευσαν 20 νέες και νέους απ' όλη την Ελλάδα στα σημαντικότερα ζητήματα ανάπτυξης μιας επιχειρηματικής ιδέας, που αποτελεί και το ζητούμενο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. 

Ανάμεσα στους εκπαιδευτές ήταν ο Καθηγητής Σωτήρης Θεοδωρόπουλος (Παν. Πειραιώς), η σύμβουλος σχεδιασμού έργων χρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. Δρ. Λίλυ Χριστοφορίδου, ο σύμβουλος επιχειρήσεων κος Κώστας Βαμβακάς και η σύμβουλος του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κα Σοφία Τσέλλου. Συντονιστής του προγράμματος και εισηγητής ήταν ο κος Αθανάσιος Γραμμένος, μέλος του FNF στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Δρ. Γιώργο Καρλατήρα από το ΙΜΕΔΑ.

Το πρόγραμμα είχε βιωματικό χαρακτήρα και βοήθησε τους σπουδαστές να κατανοήσουν πρακτικά τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του επιχειρείν, καταρτώντας το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο υπό την επίβλεψη των ειδικών. 

Πρόκειται για μια εξαιρετική διοργάνωση που τιμά την περιοχή μας κι ευελπιστούμε να επαναληφθεί και το 2016.

-- 
Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος 
Μέλος της 
Ένωσης Ανταποκριτών
Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Θερινή Ακαδημία Επιχειρηματικότητας στο Sikyon Coast"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator