H πρώτη μου φορά με την Όλγα (Κεφαλογιάννη)

0


Το 2010 οτι εχω απολυθει απο την Προεδρικη Φρουρα (το πιο ξεφτιλισμενο σωμα του ελληνικου στρατου) κ κανω διαφορα μεροκαματα σαν μπαρμαν σε διαφορα μπαρακια της κακιας ωρας κ σε μια εταιρεια κετερινγκ.

Τον Ιουνη λοιπον,εκει που χουν σφιξει οι ζεστες κ οι μυγες αρχιζουν κ τουρλωνουν,βρισκομαι στο τενις στο Ζαππειο στον γαμο ενος μεγαλοστελεχους της Νεα Δημοκρατιας κ συμβουλου του νεοεκλεγεντα στην προεδρια του κομματος Αντωνακη Σαμαρα,να σερβιρω μοχιτακια κ καιπιρινιες στα στελεχη ενος κομματος που ολοι ειχαμε ξεγραμμενο μετα την εκλογικη συντριβη του 09'.

(Ηπια 3 μοχιτακια για αυτο εκεινο το βραδυ...Στο λαιμο μου κατσαν βεβαια 2 χρονια μετα.)

Σιγα σιγα λοιπον αρχισαν να καταφτανουν απαντες.Τα δαπιτοσκυλα κ οι μελλοντικοι υπουργοι μας κατακλυζαν τον χωρο.
Τα κοκτειλ ειχαν παρει φωτια κ το αλκοολ ερεε αφθονο,καθοτι τζαμπα σιγα μην χασουν την ευκαιρια οι τουρκογυφτοι.

Τοτε μπαινει μεσα αυτη.
Το Ολγακι το Κεφαλογιαννη.

Λυγεροκορμη σαν κυπαρρισι,ομορφη σαν την παναγια,με αργα βηματα κ αποφασιστικα πλησιαζει στο ποστο μου μαζι με εναν κολαουζο που εσερνε κ κοιτωντας με βαθια στα ματια,ανοιγει τα σαρκωδη σεξουαλικα της χειλη κ λεει στο τσουτσεκι που χε διπλα,

"Πες του να μου κανει ενα μοχιτο βαρυ".

Γυρναει ο κονιορδος κ μου το λεει.

Ετοιμος εγω να της σκασω το μπακαρντι κατακεφαλο,πνιγω τον θυμο μου κ της φτιαχνω μια αηδια νερομπουλι που χε χρωμα χλωρινης λεμονι.

Της το δινω,τοποθετει το καλαμακι στο φιληδονο της στομα,κανει μια γκριματσα λες κ ειδε τον ξαδερφο της τον Μανωλη,δινει πισω το ποτο στον παρατρεχαμενο κ του λεει,

"Πες του να το κανει πιο βαρυ,αυτο δεν πινεται".

Μου το δινει ο μπακαλιαρος κ ενω παει κατι να ψελλισει,το αρπαζω κ βαζω λιγο μπακαρντι παραπανω μπας κ ξεκουμπιστουν απο μπροστα μου.

Αυτοι ειναι ολοι τους.
Γονοι,ξιπασμενοι που ουτε απευθυνουν τον λογο στον πολιτη νιωθοντας ανωτεροι που βγηκαν απο αρχιδια Κεφαλογιαννεικα,βουτηγμενα απο παππου προς παππου στην διαπλοκη κ στην ρεμουλα.

2 χρονια τωρα κατσικωμενοι στον σβερκο μας γυρνοβολανε με εμιρηδες κ Φουχτελαδες,περιφεροντας το σαρκιο τους,πουλωντας φουμαρα για τουρισμους κ λεφτα,οταν εχουν μαζεψει εδω ολη την πλεμπα της Ευρωπης,που με βραχιολακια στα χερια απο τα κρουαζιεροπλοια κ τα ξενοδοχεια του Δασκαλαντωνακη δεν αφηνουν ουτε χαρουπι στα μαγαζια.
Κ αυτο για καποιο λογο το θεωρουν επιτυχια.

(Χαιλαιτ εκεινης της βραδιας ο Μιλτακος ο Βαρβιτσιωτης,ο οποιος ηπιε μεχρι κ το νερο απο τα μπεκ που ποτιζαν το γκαζον του τενις κ ειχε γινει κοκκαλο στην πρωτη ωρα κ περιφεροταν καμακωνοντας οποια γκαρσονα εβρισκε.Μετα απο λιγο τον εχασε το ματι μου.
Λογικα θα πηγε να ρουφηξει τις βαλβολινες απο τα παρκαρισμενα αμαξια στην Βασιλισσης Ολγας.)

Χάρης Ζάβαλος

H πρωτη μου φορα με την Ολγα.

Το 2010 οτι εχω απολυθει απο την Προεδρικη Φρουρα (το πιο ξεφτιλισμενο σωμα του ελληνικου...
Posted by Χάρης Ζάβαλος on Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H πρώτη μου φορά με την Όλγα (Κεφαλογιάννη)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator