Ο παπα Στρατής δεν μένει πια εδώ...

0


Έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μια μακρά και άνιση μάχη με τον καρκίνο ο πατέρας Στρατής Δήμου, εφημέριος του ναού στο Κεράμι Καλλονής και ιδρυτής της "Αγκαλιάς"

Αφήνοντας πίσω του μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη , ο παπα Στρατής αποτελεί σύμβολο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τη Λέσβο.

Στις 25 Αυγούστου είχε αναχωρήσει για την Αθήνα μετά από επιπλοκές στην υγεία του και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλούσε τους φίλους του να κάνουν μια προσευχή για εκείνον .

"Σας προτρέπω ν' αγωνίζεστε καθημερινά για την ειρήνη και την αγάπη. Μόνο έτσι λεγόμαστε άνθρωποι" ήταν τα τελευταία λόγια του.

Εφυγε σε ηλικία 57 ετών.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο παπα Στρατής δεν μένει πια εδώ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator