Περί Δ.Καμμένου: Απο το Fb της Φιλοθέης Βαρσαμή

0


Αν θέλαμε ακροδεξιάς αντίληψης ψεκασμένους συνωμοσιολόγους στην κυβέρνηση, θα είχαμε ψηφίσει νέα δημοκρατία, να πορευόμαστε με τους ορίτζιναλ μπαλτακοφαήλους. Δεν θέλαμε, ούτε θα θελήσουμε ποτέ, για αυτό απαιτούμε να μη μας φέρνουν στην εξουσία τους γενόσημους φαήλους από την πίσω -αριστερή- πόρτα.

Ο δημήτρης καμμένος είναι ένας πολιτικός που δεν έχει θέση σε δημοκρατική ελληνική κυβέρνηση. Ούτε αριστερή, ούτε δεξιά, ούτε κεντρώα. Είναι αδιανόητο, τη στιγμή που ο εθνικιστής τσεκουράτος βορίδης ετοιμάζεται -μάλλον- να διεκδικήσει την ηγεσία του πάλαι ποτέ κεντρώου και ήδη λούμπεν λαικού δεξιου κόμματος, αλλα και την ώρα που η χρυσή αυγή εμφανίζεται τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη στη χώρα, ο δημήτρης καμμένος να παρέχει με την παρουσία του στην κυβέρνηση άλλοθι και κυβερνητική νομιμοποίηση στη λαική ψεκασμένη ακροδεξιά και να ορκίζεται υπουργός δόξη και τιμή.

Το αίτημα είναι απλό και ξεκάθαρο: πετάξτε τον έξω από το κυβερνητικό σχήμα πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του. Όχι αύριο. Χθες. Όπως οφείλετε. Διαφορετικά, όποιος σπέρνει νικολόπουλους ή καμμένους, θα θερίσει δημοκρατικές θύελλες. Όπως οφείλουμε.

Πηγή: https://www.facebook.com/filothei.varsami/posts/10153334937578292?notif_t=close_friend_activity

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περί Δ.Καμμένου: Απο το Fb της Φιλοθέης Βαρσαμή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator